BOEK: Doel2020. Het gevecht om Doel en de polder (door Jan Creve)

€ 24,- overschrijving op rek. nr. BE 26 4186 0588 9129 van Doel2020, vermelding van je adres en "Bestelling boek Doel 2020"

 
 

Wat kan u zelf doen?

Wil u méér doen voor Doel?

Contact Doel 2020: klik hier


Wilt u méér doen voor het behoud van Doel?

Dat kan. Stuur een mailtje aan info@doel2020.org met uw gegevens (naam, e-mail, telefoonnummer) en op welke manier u onze actie wil ondersteunen. Wij nemen dan ten gepaste tijde contact op met u.

Wilt u iets concreet doen tegen de afbraakterreur van de Vlaamse overheid, dan kan u:

  • onze flyer downloaden en verspreiden
  • uw Vlaamse volksvertegenwoordigers schrijven of bellen
  • onze zelfklever downloaden en op uw wagen of achter uw raam hangen
  • een link naar www.doel2020.org leggen op uw website, bijvoorbeeld met onderstaand gif-plaatje

Ontvang onze nieuwsbrief

De slag om Doel zal alleen gewonnen worden als heel Vlaanderen er zich om bekommert. Een middel daartoe is onze nieuwsbrief Nieuws uit Doel. U kan zich inschrijven op onze nieuwsbrief door een email te sturen naar info@doel2020.org.

Steun de procedures

Doel 2020 heeft een tiental procedures tegen de vernietiging van het dorp lopen. Dat deze juridische strijd niet zinloos is, werd bewezen door de schorsing van de bouwvergunning voor het Deurganckdok. Alleen al de kosten van deze vorderingen lopen in de vele duizenden euro's. Wil u ons daarbij helpen? Elke storting is welkom op rek. nr. 418-6058891-29 van Doel 2020, Oud-Arenberg 111, 9130 Kieldrecht, met vermelding "Procedures".

Bezoek ons in De Doolen

In de voormalige gemeenteschool van Doel is het dorpshuis De Doolen ingericht. Het café is elke zondagnamiddag open van 14 tot 20u. Er is een infostand en regelmatig ook tentoonstellingen. Voor meer info, klik hier. Voor een overzicht van de toeristische mogelijkheden in Doel, klik hier.

Kom een dagje met ons naar Doel

Doel 2020 heeft verschillende gidsen ter beschikking, zoals Maurice Vergauwen die in de jaren '70 veldwachter van Doel was. Naast verkenningen van Doel-dorp verzorgen wij ook natuurwandelingen in de polder, zowel voor individuele bezoekers als voor verenigingen. Wij hebben ook een lespakket voor scholen ter beschikking. Voor meer info, klik hier.

Verspreid ons van Veurne tot Maaseik

Met onze nieuwsbrief 'Nieuws uit Doel' wil Doel 2020 iedereen in Vlaanderen bereiken die met Doel sympathiseert (of invloed kan uitoefenen). Kent u mensen die dit zouden moeten ontvangen, stuur dan hun e-mailadres naar info@doel2020.org.

Verwijs naar ons op uw webstek

Eerste stap: Kopieer onderstaand plaatje in uw webpagina (doel_moet_blijven.gif)

Doel moet blijven

Tweede stap: Maak een blok van het plaatje en voeg er volgende url als hyperlink in: http://www.doel2020.org