BOEK: Doel2020. Het gevecht om Doel en de polder (door Jan Creve)

€ 24,- overschrijving op rek. nr. BE 26 4186 0588 9129 van Doel2020, vermelding van je adres en "Bestelling boek Doel 2020"

 
 

Persmededeling Doel 2020 - 27.05.2008

Fietsers voor het behoud van Doel vandaag in het Vlaams Parlement

Woensdag (morgen) ontvangen in het huis van Vlaamse volksvertegenwoordigers

Twee weken geleden vertrok Fons Mees met verschillende medestanders vanuit Antwerpen voor een vijf weken durende fietstocht door alle provincies van Vlaanderen. Doel van zijn onderneming: duidelijk maken wat momenteel in Doel gebeurt en steun verwerven voor het meest bedreigde dorp in Vlaanderen.

Fons doorkruiste al de provincies Oost en West-Vlaanderen en kwam vandaag toe in Brussel. In het Vlaams Parlement overhandigde hij aan de voorzitter een memorandum dat duidelijk maakt dat Doel ook een meerwaarde kan zijn voor de Antwerpse Haven en voor het imago van Vlaanderen.

Morgen wordt hij door de verschillende politieke partijen ontvangen in het huis van de Vlaamse volksvertegenwoordigers. Fons zal er de zogenaamde 'Doelpraline' overhandigen die vorige maand werd genomineerd op een internationaal congres van kunstenaars en patissiers in ItaliŽ. De ontvangst vindt plaats tussen 10u en 11u.

U bent uiteraard hartelijk uitgenodigd op dit evenement.

Indien u Fons wil contacteren dan kan dat op het nummer 0478-62 68 89

Namens Fons dank voor uw aandacht!