VIDEO: Doel, de vernietiging van een dorp

 
  
 

De Wase Koerier, 21 november 2008

Doel heeft eigen internet-radiostudio's

Doel heeft nu zijn eigen twee radiostudio's, weliswaar op het internet! Studio Doel en studio Santorino zijn jonge frisse radiostudio's met een handvol leuke presentators die onze avonden willen opvullen met een tal van leuke liedjes voor jong en oud. Luisteren is dus de boodschap!

Maandag wordt er uitgezonden van 16 tot 23 uur met dj Theo, dj Bibi en Papa Chevy, dinsdag van 16 tot 23 uur met Lady Morgana en Lady Chakra. Lady Morgana & Lady Chakra werken iedere week rond een ander thema dat als een rode draad door hun programma loopt, dit met heel mooie themamuziek. Enkele thema's die hun opwachting nog moeten maken: carnaval, motown, filmmuziek, de foute muziek, de prehistorie en de mooiste openingsdansen.

Op woensdag zendt men uit van 16 tot 23 uur met dj Jetje en dj Antoine, donderdag van 16 tot 23 uur met dj Jetje en dj Antoine. Dj Antoine presenteert iedere donderdag de Nederlandstalige top 20 en om de twee weken is er een wedstrijd. Dus zeker de moeite waard op te luisteren.

Hoe kunt U de radiozender beluisteren?

  1. Ga naar www.radiozuidland.nl
  2. druk op de rode knop "listen now"
  3. en volg het programma in live stream op uw computer

U kan zelfs verzoekjes aanvragen via de website of op de respectievelijke studio msn's, namelijk debendevandendoel@hotmail.com of studio-santorino@live.be.

Elke week wordt er een nieuwe spiegelplaat gekozen, daarvoor kan je stemmen ook op de website vanaf woensdag tot en met donderdagmiddag. Kom zeker eens luisteren!